Opret Baby's egen
hjemmeside
3 mdr. gratis - klik her
 
 
 
Hvorfor Babyforum?
  -->Gør BabyXplore til din startside   -->Føj BabyXplore til dine foretrukne
 
 
 

Milepæle
Din babys udvikling
Psykologisk udvikling
Motorisk udvikling
Sproglig udvikling

Amning
Amning
De første dage med amning
Sår på brystvorterne
Brystbetændelse
Svampeinfektion
Udmalket brystmælk

Anden kost
Modermælkserstatning
D-vitamin og jerntilskud
Fra amning til skemad
Gode råd til vælling/skemad
Opskrifter på babymad

Pleje af det nyfødte barn
Bleskift
Badning
Navlen
Forebyggelse af vuggedød

Tvillinger
Tvillinger
Amning af tvillinger
Tvillinger på godt og ondt

Sundhed og undersøgelser
Sundhedsplejerske
Undersøgelser og vacciner
Mælketænder

Børnepasning
Dagpleje
Vuggestue
Integreret institution
Valg af pasningsordning
Indkøring i vuggestue eller dagpleje

Barnedåb Navngivning

Barnedåb, forberedelser
Møde med præsten
Valg af gudmor og faddere
Hvem skal med til dåben
Dåbskjoler/dåbstøj

Barnedåb
Barnedåb, betydningen
Fadderes og gudmors roller
Selve dåben

Selve dåben
Dåbsfest
Tips til dåbsfesten

 

Baby 0-1 år - alt om baby fra amning til barnedåb og vuggestuestart

I alderen fra 0 til 1 år vil din baby nå nogle kolosale milepæle!

I begyndelsen vil størstedelen af din tid blive brugt på pleje og omsorg. Men pludselig går det stærkt, og du vil opleve, at din baby begynder at give en masse igen.

Læs om barnets udvikling fra 0-1 år, om kost, sundhed, undersøgelser og vacciner og om pasningsmuligheder, herunder dagpleje, vuggestue og integreret institution.

Se også alle artiklerne indenfor barnedåb, herunder hvordan en dåb finder sted, og praktiske informationer vedrørende den efterfølgende dåbsfest.

Klik ind på de mange artikler i menuen til venstre.

pil_artikler

Babyforum - mød din online mødregruppe
Tilmeld dig Danmarks mest fantastiske babyforum og vær med i din egen online mødregruppe, eller læs alle emnerne indenfor baby og børn.

De online mødregrupper er opdelt efter måned og år. Det betyder at alle de mødre, der mødes i grupperne har børn, der er født i samme år og måned. I mødregrupperne kan du skrive om alt - både når det hele er lidt svært men også når dit lille pus smiler for første gang, kravler eller har fået den første mælketand. Og hvem kan bedre sætte sig ind i både din sorg eller glæde end andre mødre med jævnaldrende børn? Mange i mødregrupperne mødes også privat og knytter venskaber for livet.

Lige nu er der skrevet over 2 mio. indlæg alene i vores mødregrupper, så der er rig mulighed for at finde svar på dine spørgsmål.

Derudover er der de mange emner om baby og børn. Specielt emnet Børnesmalltalk er populært og hyggeligt :)

Her er par uddrag fra indlæg om baby i vores babyforum:

Gylpe-baby: Hvordan overlevede I?
Jeg er ved at blive fuldstændig SINDSYG af gylp/opkast!!!

For 1,5-2 uger siden startede vores datter på ca 3 uger med at gylpe/kaste op (skriver jeg, da det ofte kommer langt omkring, og kommer med stor kraft) helt vildt. Det er nu så slemt, at det eneste, der afhjælper lidt er at sidde med hende, ret oprejst, 1 time efter hvert måltid. Så kommer der knapt så meget, når hun bliver lagt igen. Men da hun spiser rimelig tit, føler jeg det er skruen uden ende. Især om natten er det svært at få tid til at ligge ned... Udover hun jo så nærmest er på arm konstant, er det bare stressende at skulle forsøge at proppe hende i vognen og hente/bringe storesøster. Hun får overbrækket det hele før man når ud af døren... Og ja så alt roderiet med at skifte hendes tøj, eget tøj og sengetøj om natten osv...

Er der nogle som har nogle gode råd?

Hun får flaske, spiser små måltider af gangen, holder pause, bliver bøvset af osv. Og ja, bliver jo så siddende hos os ca. 1 time efter...

Den første tid med baby
Jeg fødte min dejlige lille dreng i mandags og nu her i opstarten har jeg lige et par spm, som jeg mener det var med de to første, men som jeg ikke helt husker :-)

Er det ikke en god idé at vente med sut, til man er helt sikker på at amningen fungerer? Jeg er kun lige på 2. dagen, og mælken er vist så småt løbet til ... :bryster:

Lillemand har haft et par gange hvor han kløjs i noget skum. Jeg talte med barselsgangen, som sagde at det både lød som (de kunne høre ham i baggrunden) og blev beskrevet som rester fra fostervand, hvilket var meget normalt. Det var meget ubehageligt for han kunne ikke få vejret. Heldigvis var det ganske kort de gange det er sket, men det gør bare at vi holder ret meget øje med ham, så han ikke lige pludselig ligger og ikke kan få vejret. Er der nogen der har oplevet dette? og kan man godt regne med at 2-3 dage er max, at de kløjs i det på den måde? Vi havde skiftevis vagten på ham i nat, det var ret hårdt ... Han har dog heldigvis sovet roligt i nat, og kløjs sidste gang omkring kl. 19 i går aftes. Jeg håber det er væk nu, måske hjælper det også at der er løbet mere mælk til?

Hvornår vil I lægge baby ud at sove? Jeg tænker da at jeg nok venter mindst en uges tid til jeg kender hans rytme lidt bedre og er tryg ved det? (jf. ovenstående omkring fostervand)Gå til vores babyforum her - KLIK

 
   
INDKØBSGUIDE


Andre nyttige links
---------------------------------------

TILFØJ DIT LINK
BLIV ANNONCØR

Om BabyXplore
 
Copyright © mediaXplore 2017 - babyXplore.dk - Bliv annoncør
media X plore - A. P. Møllers Allé 39 A - 2791 Dragør - Telefon 33 93 16 80