Opret Baby's egen
hjemmeside
3 mdr. gratis - klik her
 
 
 
Hvorfor Babyforum?
  -->Gør BabyXplore til din startside   -->Føj BabyXplore til dine foretrukne
 
 
 

Gå til vores babyforum
Læs om terminsgrupper
Læs om mødregrupper
Opret dig i vores babyforum
Log ind

 

Babyforum

På BabyXplore finder du nettets nok mest aktive og samtidig mest hyggelige babyforum. Her kan du skrive med andre, der er i præcis samme situation som dig selv.

I vores babyforum, er terminsgrupper og mødregrupper meget populære. Hvis du er gravid, kan du skrive med mange andre, der har termin i samme måned som dig selv. Der er en helt speciel stemning i vores terminsgrupper, og der er et enormt sammenhold. Når I alle har født, rykker jeres gruppe ind under mødregrupper, og kan således fortsætte i mange år frem i tiden. Det betyder, at I følges ad meget længe, og at I lærer hinanden og ikke mindst de dejlige børn at kende. Mange mødes også udenfor nettet og knytter venskaber for livet.

Hvis du gerne i nær fremtid vil være gravid, eller hvis du og din partner har prøvet i en længere periode uden held, er der også områder indenfor dette. Her er der nogle, der lige er gået igang med "projekt baby", mens andre er i gang med en fertilitetsbehandling.

Og så er der alle dem, der har født, måske både en og flere gange.

Måske har du ikke lyst til eller behov for at lære nye mennesker at kende. Det er selvfølgelig også helt i orden bare at logge ind og læse med, og høste af alle de tips, erfaringer og gode råd, der er tilgængelige derinde. Lige nu er der skrevet knap 6 milioner indlæg i vores babyforum, så du burde kunne få svar på dine spørgsmål.

Det er naturligvis gratis at blive medlem.

Velkommen i vores babyforum :)   

 
   
INDKØBSGUIDE


Andre nyttige links
---------------------------------------

TILFØJ DIT LINK
BLIV ANNONCØR

Om BabyXplore
 
Copyright © mediaXplore 2017 - babyXplore.dk - Bliv annoncør
media X plore - A. P. Møllers Allé 39 A - 2791 Dragør - Telefon 33 93 16 80