Opret Baby's egen
hjemmeside
3 mdr. gratis - klik her
 
 
 
Hvorfor Babyforum?
  -->Gør BabyXplore til din startside   -->Føj BabyXplore til dine foretrukne
 
 
 

Inden fødslen
Valg af hospital
Hjemmefødsel
Tasken til hospitalet

Hvornår er det tid?
Tegn på fødsel
For tidlig fødsel
Over tiden

Selve fødslen
Fødslens faser
Smertelindring
Igangsættelse
Kejsersnit

Efter fødslen
Det første møde
Undersøgelse
Apgar score

 

Fødsel - fødslen og det første møde med din baby

Fødslen er det, de fleste gravide venter på med spænding, men nok også med en lille (eller større) del frygt. Alle, der har børn, har en erfaring, og nogle af de historier, der fortælles, er hårrejsende. Heldigvis går fødslen i langt de fleste tilfælde godt, og måske er der en mening med, at man til sidst i graviditeten er så træt af at være gravid, at en fødsel pludselig ses som en befrielse.

Det er ofte godt at læse om emnet "fødsel" på forhånd, så man ved, hvad man går ind til og kan nå at tænke over nogle af de situationer, som man selv har indflydelse på.

Læs blandt andet om smertelindring ved fødsel, om tegn på fødsel og om det fantastiske første møde med den lille nyfødte baby :)

Du finder alle artiklerne vedrørende fødsel i menuen til venstre.

pil_artikler

Babyforum - mød din online terminsgruppe
Tilmeld dig Danmarks mest fantastiske babyforum og vær med i din egen online terminsgruppe, eller læs alle emnerne indenfor graviditet, fødsel, baby og børn.

De online terminsgrupper er opdelt efter måned. Det betyder at alle de andre kommende mødre, der mødes i grupperne, har termin i samme måned som dig. Senere når I alle har født, ændres gruppen til en mødregruppe, og I kan således følge hinanden i meget lang tid. I terminsgrupperne kan du skrive om alt - både når det hele er lidt svært men også når du mærker liv for første gang eller når du er blevet scannet, og du har fået et fantastisk kig ind til baby, eller hvad du nu ellers har lyst til at dele med de andre. Der er også masser af information og gode råd at hente, lige fra information om vigtige undersøgelser, spekulationer vedrørende fødslen til anbefalet babyudstyr. 

Mange i terminsgrupperne mødes også privat og knytter venskaber for livet.

Lige nu er der skrevet over 50.000 indlæg og besvarelser alene i de 9 terminsgrupper. Derudover er der skrevet over 200.000 indlæg og besvarelser under emnet Graviditet, og over 50.000 besvarelser om fødsel, så der er rig mulighed for at finde svar på dine spørgsmål.

Gå til vores babyforum her - KLIK

 
   
INDKØBSGUIDE


Andre nyttige links
---------------------------------------

TILFØJ DIT LINK
BLIV ANNONCØR

Om BabyXplore
 
Copyright © mediaXplore 2017 - babyXplore.dk - Bliv annoncør
media X plore - A. P. Møllers Allé 39 A - 2791 Dragør - Telefon 33 93 16 80