Opret Baby's egen
hjemmeside
3 mdr. gratis - klik her
 
 
 
Hvorfor Babyforum?
  -->Gør BabyXplore til din startside   -->Føj BabyXplore til dine foretrukne
 
 
 

Genfind dig selv
Din krop efter fødslen
Følelser
Fødselsdepression
En ny hverdag
Genoptagelse af sexlivet

Sundhed
Kontrol hos lægen
Besøg af sundhedsplejerske
Kost og amning
Få din normalvægt igen
I form efter fødslen

Aktiviteter efter fødslen
Tid til dig selv
Efterfødselskursus
Mødregrupper

Barselsorlov og arbejde
Barselsorlov
Børnepenge
Tilbage til arbejdet
Amning og arbeje

 

Livet som mor

Hvis du netop er blevet mor for første gang, vil du sikkert opleve en anden side af dig selv, som du ikke tidligere har set. Livet som mor er fanststisk - fantastisk dejligt men også til tider fantastisk hårdt.

En ny epoke af dit liv begynder, men samtidig begynder en forhåbentlig lang rejse, hvor du skal lære dit barn at kende og være en af de primære personer omkring dit barn.

Det kan tage tid at knytte bånd, men det kan også være at båndet bliver knyttet, så snart du møder din lille baby for første gang.

Hvis du har et eller flere børn i forvejen, vil du sikkert allerede have oplevet en anderledes graviditet denne gang i forhold til tidligere, og det samme gælder det lille barn, der utvivlsomt vil være helt sin egen. Så livet som mor er lige fantastisk uanset om det er første, anden, tredje eller fjerde gang. Til gengæld har man som 2. eller flergangsfødende været igennem mange af de op- og nedture, livet som mor byder på, og derfor er man lidt bedre forberedt i forhold til 1. gang, hvor det hele er nyt, og hvor usikkerheden til tider melder sig.

I denne sektion, Livet som mor, kan du læse om mange forskellige emner, fra det helt praktiske, til hverdagen efter fødslen og de følelser, der følger med den store omvæltning at gå fra specielt 2 voksne til 2 voksne og en lille baby.

Klik ind på de mange artikler i menuen til venstre og læs om, hvordan du genfinder dig selv, om sundhed, mødregrupper og meget andet.

pil_artikler

Tillykke med den lille ny og velkommen til BabyXplore :)

Babyforum - mød din online mødregruppe
Tilmeld dig Danmarks mest fantastiske babyforum og vær med i din egen online mødregruppe, eller læs alle emnerne indenfor baby og børn.

De online mødregrupper er opdelt efter måned og år. Det betyder at alle de mødre, der mødes i grupperne har børn, der er født i samme år og måned. I mødregrupperne kan du skrive om alt - både når det hele er lidt svært men også når dit lille pus smiler for første gang, kravler eller har fået den første tand. Mange i mødregrupperne mødes også privat og knytter venskaber for livet.

Lige nu er der skrevet over 2 mio. indlæg og besvarelser alene i vores mødregrupper, så der er rig mulighed for at finde svar på dine spørgsmål.

Derudover er der de mange emner om baby og børn.

Gå til vores babyforum her - KLIK

 
   
INDKØBSGUIDE


Andre nyttige links
---------------------------------------

TILFØJ DIT LINK
BLIV ANNONCØR

Om BabyXplore
 
Copyright © mediaXplore 2017 - babyXplore.dk - Bliv annoncør
media X plore - A. P. Møllers Allé 39 A - 2791 Dragør - Telefon 33 93 16 80