Opret Baby's egen
hjemmeside
3 mdr. gratis - klik her
 
 
 
Hvorfor Babyforum?
  -->Gør BabyXplore til din startside   -->Føj BabyXplore til dine foretrukne
 
 
 

Om BabyXplore
Fakta
Annoncering
Forretningsbetingelser

 

Om BabyXplore

Velkommen til BabyXplore!

Kimen til BabyXplore blev grundlagt i 2003 med 2 babysider og et fælles babyforum. I 2010 skiftede vi navn til BabyXplore.dk og en del medlemmer har været med helt fra starten.

Vi lægger stor vægt på at vores artikler er saglige og korrekt underbyggede, men samtidig bygger artiklerne også meget ofte på personlige erfaringer, hvorfor det er nødvendigt at pointere at artiklerne aldrig må indgå i stedet for en lægelig vurdering.

Vi henvender os til alle, der gerne vil have et barn, er gravide eller har børn. Vores målgruppe er primært kvinder, selvom mænd selvfølgelig også er meget velkomne. Vores artikler og forum afspejler målgruppen med emner om f.eks. fertilitet og fertilitetsbehandling, graviditet uge for uge hvor fosterets udvikling følges, terminsgrupper og mødregrupper, hvor alle er på samme stadie i graviditeten eller har jævnaldrende børn, barnedåb, børnehavestart og meget meget andet.

I vores babyforum lægger vi stor vægt på at der er en ordentlig tone, og at der er hyggeligt at være. Der er plads til forskellighed og gode debatter men det er vigtigt at man respekterer hinanden og accepterer at man ikke altid kan være enige om alt men derfor kan være gode "venner" alligevel. Der er altid plads til et virtuelt kram og et opmuntrende ord, sjove indlæg om fødsler, børneopdragelse og meget andet. Og når der bliver for meget graviditets- og babysnak kan man altid kigge ind i "Smalltalk", hvor alt mellem himmel og jord bliver vendt.

BabyXplore er annoncefinancieret, hvilket indebærer at der vises annoncer på siderne. Til gengæld er det helt gratis at finde information på vores sider og at deltage i vores babyforum.

Hvis du er interesseret i at annoncere på BabyXplore kan du finde mere information om os under Fakta i menuen til venstre, og du kan læse om Annoncering. Du er også meget velkommen til at kontakte mig på mail gmi@mediaxplore.dk eller på telefon 30 65 55 01, hvis der er yderligere spørgsmål. 

Jeg håber, du vil finde dig godt til rette herinde.

Mange hilsnerGitte Munk Ingebrigtsen
Indehaver af BabyXplore.dk 
   
INDKØBSGUIDE


Andre nyttige links
---------------------------------------

TILFØJ DIT LINK
BLIV ANNONCØR

Om BabyXplore
 
Copyright © mediaXplore 2017 - babyXplore.dk - Bliv annoncør
media X plore - A. P. Møllers Allé 39 A - 2791 Dragør - Telefon 33 93 16 80