Opret Baby's egen
hjemmeside
3 mdr. gratis - klik her
 
 
 
Hvorfor Babyforum?
  -->Gør BabyXplore til din startside   -->Føj BabyXplore til dine foretrukne
 
 
 

Skolen
Privatskoler
Folkeskolen
Skolefritidsordning SFO

Sociale færdigheder
En del af et fællesskab
Knytte bånd og forstå andre
At kunne vise hensyn
At kunne løse konflikter

Mobning
Mobning eller fællesskab

Skole/forældre samarbejde
Skolebestyrelse
Kontaktforældre
Forældresamarbejde

Ny i trafikken
Trafiksikker, hvornår?
Trafiktræning i trafikken
Børnenes trafikklub

Forberedelser, Familien
Konfirmationsfest, hvordan?
Transport til kirken
Musik til konfirmationsfest

Konfirmation
Konfirmation, dens betydning
Selve konfirmationen

Konfirmationsfesten
Bordplan og bordpynt
Konfirmationsfestens forløb
Non-firmation

Blå mandag
Blå mandag - traditionen
Om blå mandag

 

En del af et fællesskab

De første kapitler af dit barns liv har forhåbentlig mest af alt lignet et lyst og ubekymret eventyr!

Med skolestarten har I taget I hul på et nyt og meget væsentligt kapitel. Et langt kapitel som vil blive både underholdende og alvorligt, og som helst skal ende lykkeligt!

Set med dine øjne er dit eget barn naturligvis stadig den ubestridte hovedperson! Men i skolen er barnet omgivet af mange andre personer, både børn og voksne, som vil få afgørende indflydelse på, hvordan dit barns historie kommer til at forme sig. Heldigvis har I selv masser af muligheder for at påvirke den rolle, som dit barn skal indtage i fællesskabet

Dit barns skoletid vil komme til at byde på venner og fjender, læring og leg og den vil sætte sit stærke præg på dit barns udvikling og fremtidsmuligheder.

Er dit barn parat til disse nye udfordringer? Er du?

Den trygge base
Jeres hjem er dit barns trygge base. Her er barnet omgivet af sin familie, her kender barnet spillereglerne, og her føler barnet sig elsket og ønsket.

Netop denne tryghed og kærlighed er med til at forme det selvværd og den fællesskabsfølelse, som skal ruste dit barn til et godt liv sammen med familie, kammerater, lærere og andre, som dit barn kommer til at møde på sin vej gennem livet.

Sociale færdigheder
Det er nødvendigt at besidde nogle grundlæggende sociale færdigheder for at kunne begå sig sammen med andre. Jo bedre dit barn forstår sig selv og andre mennesker, desto større chancer har det for at komme til at spille en vigtig rolle i klassen.

Grænser
Husk at det stadig er dig, der er den voksne og sæt fornuftige grænser for dit barn. Det er fint at være stærk og selvstændig, men grænsen er overskredet, hvis styrken får lov til at blive til dominans og selvstændigheden går over i egoisme.

Vis dit barn omsorg ved at sige fra, når barnet går for langt og gå foran med et godt eksempel. Det er OK at være sulten og have lyst til alle bollerne, men det er ikke OK at sætte sin finger ned i smørret på alle de boller, som de andre børn skulle have haft! Slet ikke hvis man har nået skolealderen og burde vide bedre.

Så længe du reagerer roligt og bestemt, er det hverken skældud eller overgreb at reagere på sådan en handling! Tværtimod! Lader du sådanne handlinger passere, fratager du barnet muligheden for at lære de grundlæggende spilleregler for socialt samvær.

 
   
INDKØBSGUIDE


Andre nyttige links
---------------------------------------

TILFØJ DIT LINK
BLIV ANNONCØR

Om BabyXplore
 
Copyright © mediaXplore 2017 - babyXplore.dk - Bliv annoncør
media X plore - A. P. Møllers Allé 39 A - 2791 Dragør - Telefon 33 93 16 80