Opret Baby's egen
hjemmeside
3 mdr. gratis - klik her
 
 
 
Hvorfor Babyforum?
  -->Gør BabyXplore til din startside   -->Føj BabyXplore til dine foretrukne
 
 
 

Skolen
Privatskoler
Folkeskolen
Skolefritidsordning SFO

Sociale færdigheder
En del af et fællesskab
Knytte bånd og forstå andre
At kunne vise hensyn
At kunne løse konflikter

Mobning
Mobning eller fællesskab

Skole/forældre samarbejde
Skolebestyrelse
Kontaktforældre
Forældresamarbejde

Ny i trafikken
Trafiksikker, hvornår?
Trafiktræning i trafikken
Børnenes trafikklub

Forberedelser, Familien
Konfirmationsfest, hvordan?
Transport til kirken
Musik til konfirmationsfest

Konfirmation
Konfirmation, dens betydning
Selve konfirmationen

Konfirmationsfesten
Bordplan og bordpynt
Konfirmationsfestens forløb
Non-firmation

Blå mandag
Blå mandag - traditionen
Om blå mandag

 

Musik til konfirmationsfest

Musik til konfirmationsfesten kan løfte stemningen under middagen, men I kan også vælge musik efter middagen, så man kan danse.

Når gæsterne ankommer til feststedet og får deres velkomstdrink, kan I have en cd afspiller med lidt baggrundsmusik kørende, så bliver stemningen altid mere levende. Under selve middagen kan I lade cd afspilleren køre videre, men I kan også have live musik. Det kunne være noget instrumental musik såsom guitar eller klaver, men det kunne også være en festlig musiker med elorgel, som kan spille op til sange og skåle.

Jukeboks
I kan vælge at leje en jukeboks, det er ofte billigere end live musik. Ulempen ved en jukeboks er, at det er svært at styre hvilke sange, som skal spilles, da alle bare kan trykke løs og "bestille" sange. På den måde risikerer I, at I og konfirmanden ikke får lov at høre den type musik, som I bedst kan lide.

Live band eller DJ
Der findes også et rigt udvalg af live bands, som giver den hele armen indenfor alle genrer. Det mest normale er, at bandet spiller 3 sæt á 45-60 minutter ofte med mulighed for at forlænge med et ekstra sæt, hvis der er rigtig godt gang i festen.
I kan også leje et mobildiskotek med lys og røg, og hvad der ellers hører til.
Hvad enten I beslutter jer for et live band eller et mobildiskotek, så er det en god idé at afstemme musikstilen på forhånd, så alle parter er helt enige om, hvilken type musik I ønsker.

Medbringe egne cd'ere
I kan også selv have cd'ere med og spille dem på et anlæg. Det er selvfølgelig den billigste løsning, men ulempen er her, at I skal sørge for at nogen (gæster, jer selv eller konfirmanden) står for at finde nye sange hele tiden. Det kan godt gå hen og blive lidt belastende, for den der har opgaven, og det giver ofte for mange lange pauser mellem sangene, så feststemningen måske ebber lidt ud.

Godt råd
Uanset hvilken musik I vælger, så skal I tænke på, at det ikke er alle, der synes lige godt om høj musik og heller ikke godt om alle musikgenrer. Her tænkes der specielt på de ældre gæster til konfirmationen. Start lidt "blødt" og skru en anelse ned for volumen, så de også synes, at der er rart at være.

 
   
INDKØBSGUIDE


Andre nyttige links
---------------------------------------

TILFØJ DIT LINK
BLIV ANNONCØR

Om BabyXplore
 
Copyright © mediaXplore 2017 - babyXplore.dk - Bliv annoncør
media X plore - A. P. Møllers Allé 39 A - 2791 Dragør - Telefon 33 93 16 80